• banner1玉楚
  • banner4
  • banner2-1
  • banner3
  • IMG_0029
  • IMG_0113
  • IMG_0259
  • IMG_9952
  • IMG_0025
  • IMG_0102

Babagan awake dhewe

Ningbo Jiatong optoelectronic Teknologi CO., LTD

iki diadegaké ing taun 2004 lan dumunung ing Longshan Town, Cixi City, Zhejiang, China, cedhak port Ningbo. Jembar wilayah saka 30,000 m 2 , wis 350 karyawan. We are Produsèn perabot cahya profesional ngarahke ing riset, pembangunan lan inovasi saka macem-macem produk cahya, teknologi lan solusi, lan dilengkapi karo kapasitas produksi terpadu kanggo desain & pembangunan, Processing bagean, Déwan produk lan sapiturute

Nyadari ing kauntungan sarujuk cluster industri, lan konsep Manajemen banget lan mode of sumber chain, kauntungan biaya anjog wis ...

ndeleng More

Products New

Products Bintang

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane