• banner1玉楚
  • banner4
  • banner2-1
  • banner3
  • IMG_0029
  • IMG_0113
  • IMG_0259
  • IMG_9952
  • IMG_0025
  • IMG_0102

Tentang Kami

Ningbo Jiatong Optoelectronic Téhnologi CO., LTD

didirikan dina 2004 sarta lokasina di Longshan Bandar, Cixi Kota, Zhejiang, Cina, deukeut ka palabuhan Ningbo. Ieu nyertakeun wewengkon 30.000 m 2 , boga 350 pagawé. Kami produsén Perkakas cahaya profésional fokus dina panalungtikan, ngembangkeun jeung inovasi rupa produk cahaya, téknologi jeung solusi, sarta geus dilengkepan hiji kapasitas produksina terpadu keur desain & ngembangkeun, pamrosésan bagian, assembly produk na jsb

Gumantung kauntungan nguntungkeun tina klaster industri, sarta konsép manajemén alus teuing jeung mode of ranté suplai, hiji kaunggulan ongkos ngarah geus ...

nempo More

Produk anyar

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat !