• flamuri1玉楚
  • 海曙玉楚
  • banderolë2-1
  • banderolë3
  • IMG_0029
  • IMG_0113
  • IMG_0259
  • IMG_9952
  • IMG_0025
  • IMG_0102
  • 15 Dhoma e testimit të sensorëve

Rreth NE

Ningbo Jiatong Optoelectronic Technology CO, LTD

është themeluar në vitin 2004 dhe ndodhet në Longshan Town, Cixi City, Zhejiang, Kinë, pranë portit Ningbo.Ajo mbulon një sipërfaqe prej 30,000 m2, ka 350 punonjës.Ne jemi prodhues profesionistë të pajisjeve të ndriçimit të fokusuar në kërkimin, zhvillimin dhe inovacionin e produkteve, teknologjive dhe zgjidhjeve të ndryshme të ndriçimit dhe jemi të pajisur me një kapacitet të integruar prodhimi për projektim dhe zhvillim, përpunim të pjesëve, montim të produkteve etj.

Duke u mbështetur në avantazhin e favorshëm të grupit industrial, dhe konceptin e shkëlqyer të menaxhimit dhe mënyrën e zinxhirit të furnizimit, një avantazh kryesor në kosto ka qenë…

Shiko më shumë

Produktet e veçuara

WhatsApp Online Chat!