• банер1玉楚
  • 海曙玉楚
  • банер 2-1
  • банер3
  • IMG_0029
  • IMG_0113
  • IMG_0259
  • IMG_9952
  • IMG_0025
  • IMG_0102
  • 15 Просторија за тестирање на сензори

За НАС

Ningbo Jiatong Optoelectronic Technology CO., LTD

е основана во 2004 година и се наоѓа во Лонгшан Таун, Сикси Сити, Жеџијанг, Кина, во близина на пристаништето Нингбо.Зафаќа површина од 30.000 м2, има 350 вработени.Ние сме професионален производител на уреди за осветлување што се фокусираме на истражување, развој и иновации на различни производи, технологии и решенија за осветлување и сме опремени со интегриран производствен капацитет за дизајн и развој, обработка на делови, склопување производи и сл.

Потпирајќи се на поволната предност на индустрискиот кластер и одличниот концепт на управување и начинот на синџирот на снабдување, водечка предност во трошоците е…

Гледај Повеќе

Истакнати производи

WhatsApp онлајн разговор!