Profili i Kompanisë

Ningbo Jiatong Optoelectronic Technology Co., Ltd

janë themeluar në vitin 2004 dhe gjenden në Longshan Town, Cixi City, Zhejiang, Kinë, pranë portit Ningbo.Ajo mbulon një sipërfaqe prej 30,000 m2, ka 350 punonjës.Ne jemi prodhues profesionistë të pajisjeve të ndriçimit të fokusuar në kërkimin, zhvillimin dhe inovacionin e produkteve, teknologjive dhe zgjidhjeve të ndryshme të ndriçimit dhe jemi të pajisur me një kapacitet të integruar prodhimi për projektim dhe zhvillim, përpunim të pjesëve, montim të produkteve etj.

Duke u mbështetur në avantazhin e favorshëm të grupit industrial, konceptin e shkëlqyer të menaxhimit dhe mënyrën e zinxhirit të furnizimit, një avantazh kryesor në kosto është krijuar në industri.

Duke u ngjitur pas cilësisë së lartë dhe kostos së ulët, Ne u ofrojmë klientëve seri të plotë të produkteve të ndriçimit me raportin më të mirë të performancës së çmimeve, të tilla si ndriçimi inxhinierik dhe produktet e ndriçimit për përdorim civil.Ne mund të plotësojmë kërkesat më të larta të klientëve, të zgjidhim problemet teknologjike dhe të krijojmë një vlerë unike për t'u bërë partneri më i mirë për klientët e shumtë.

Duke përfituar nga mbështetja e përsosur teknike, cilësia e produkteve të saj është miratuar nga bota.Ne kemi kaluar certifikimin ISO9001: 2008 të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë.Produktet kanë kaluar çertifikatat e CE (LVD/EMC), GS, UL, CETL, SAA etj.

Aktualisht, biznesi ynë është përhapur në të gjithë Kinën dhe tregjet kryesore në botë, produktet tona eksportohen në më shumë se 30 vende dhe rajone, si Evropa, SHBA dhe Azia Juglindore, dhe fitojnë lavdërimet nga përdoruesit vendas dhe të huaj me cilësi të mirë dhe çmim konkurrues.

Si partneri juaj i besueshëm dhe i besueshëm, ne do t'u përmbahemi premtimeve, do të vazhdojmë të përmirësohemi dhe do të marrim gjithmonë sigurimin e produkteve me performancë të mirë dhe shërbim të përsosur” si përgjegjësinë tonë.

 WhatsApp Online Chat!