Profil Perusahaan

N ingbo Jiatong Optoelectronic Téhnologi Co., Ltd   

anu ngadegkeun taun 2004 sarta lokasina di Longshan Bandar, Cixi Kota, Zhejiang, Cina, deukeut ka palabuhan Ningbo. Ieu nyertakeun wewengkon 30.000 m 2 , boga 350 pagawé. Kami produsén Perkakas cahaya profésional fokus dina panalungtikan, ngembangkeun jeung inovasi rupa produk cahaya, téknologi jeung solusi, sarta geus dilengkepan hiji kapasitas produksina terpadu keur desain & ngembangkeun, pamrosésan bagian, assembly produk na jsb

Gumantung kauntungan nguntungkeun tina klaster industri, sarta konsép manajemén alus teuing jeung mode of ranté suplai, hiji kaunggulan ongkos ngarah geus dijieun dina industri.

Clinging kana kualitasna alus sarta béaya rendah, Kami nyadiakeun konsumén kalawan runtuyan lengkep produk cahaya kalawan babandingan unjuk harga pangalusna, kayaning cahaya rékayasa jeung produk cahaya pikeun pamakéan sipil. Bisa minuhan sarat nu pangluhurna ti nasabah, ngajawab masalah téhnologis sarta nyieun hiji nilai unik jadi mitra pangalusna pikeun sababaraha konsumén.

Benefiting ti rojongan teknis nu sampurna, kualitas produk na geus disatujuan ku dunya. Kami geus lulus ISO9001: 2008 System Management Quality sertifikasi. Produk geus lulus certifications of CE (LVD / EMC), GS, UL, CETL, SAA jeung sajabana

Ayeuna, bisnis urang tos nyebarkeun sakuliah Cina jeung pasar utama di dunya, produk urang nu diékspor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, kayaning Éropa, AS sarta Asia Tenggara, sarta meunang commends ti nu domestik jeung luar nagri ku kualitas alus tur harga kalapa.  

Salaku pasangan dipercaya jeung dipercaya anjeun, urang bakal taat kana janji, nuluykeun ngaronjatkeun, sarta salawasna nyandak nyadiakeun produk kalawan kinerja alus sarta layanan consummate "salaku tanggungjawab urang.

 



WhatsApp Online Chat!