Gambar Company

N ingbo Jiatong optoelectronic Technology Co., Ltd   

sing diadegaké ing taun 2004 lan dumunung ing Longshan Town, Cixi City, Zhejiang, China, cedhak port Ningbo. Jembar wilayah saka 30,000 m 2 , wis 350 karyawan. We are Produsèn perabot cahya profesional ngarahke ing riset, pembangunan lan inovasi saka macem-macem produk cahya, teknologi lan solusi, lan dilengkapi karo kapasitas produksi terpadu kanggo desain & pembangunan, Processing bagean, Déwan produk lan sapiturute

Nyadari ing kauntungan sarujuk cluster industri, lan konsep Manajemen banget lan mode of sumber chain, kauntungan biaya anjog wis digawe ing industri.

Clinging kanggo kualitas dhuwur lan kurang biaya, We nyedhiyani pelanggan karo seri lengkap produk cahya karo rasio kinerja rega paling, kayata cahya engineering lan produk cahya kanggo tiyang sipil nggunakake. Kita bisa syarat paling saka pelanggan, ngatasi masalah teknologi lan nggawe Nilai unik kanggo dadi partner paling apik kanggo akeh pelanggan.

Benefiting saka technical support sampurna, kualitas produke wis disetujoni dening donya. Kita wis padha pindhah ing ISO9001: 2008 Quality Management System Karyawan. Produk wis liwati sertifikasi saka CE (lvd / EMC), GS, UL, CETL, saa lan sapiturute

Saiki, kita bisnis wis nyebar ana ing sakabehing China lan pasar utama ing donya, kita produk sing dièkspor luwih saka 30 negara lan wilayah, kayata Eropa, Amerika Serikat lan Asia Kidul-Wétan, lan menang commends saka kedhaftar domestik lan manca dening kualitas apik lan competitive price.  

Minangka partner dipercaya lan dipercoyo, kita bakal kanggo janji, terus Ngapikake, lan tansah njupuk nyediakake produk karo kinerja apik lan layanan consummate "minangka tanggung jawab kita.

 



Tampilan Online Chat!